info@dierenasiel-leiestreek.be

tel. 056 75 59 19

info@dierenasiel-leiestreek.be

tel. 056 75 59 19

Dierenpost

Stientje, golden retriever

Gepost door Denys Christine en Jan op 05/07/2018


Hierbij laten we weten dat alles heel goed gaat met Stientje ! Het is precies of ze altijd bij ons gewoond heeft. Onze labrador Jany - ook een adoptiehond uit jullie asiel - is haar beste vriendin. Ze zijn constant samen. Stientje heeft iedere morgen en avond grote honger; ze is zelfs al iets bijgekomen. Ze is onze droomhond ! Aan haar vroegere verzorgers : jullie zijn steeds welkom bij ons. Dank jullie wel voor alle goede zorgen die ze bij jullie kreeg. We zijn heel dankbaar dat we haar mochten adopteren.

Sandy

Gepost door Kiekens Greta op 30/06/2018


Sandy ( vroeger Racky ) nu reeds meer dan 2 1/2 jaar bij ons. Opengebloeid van een schuchtere hond naar een lieve zotte hondenmeid. Nog steeds beslist zijzelf wie er haar mag aanraken, eens ze je vertrouwt knuffelt ze als geen een :-)

Charly, geadopteerd 14okt 2017

Gepost door Scheers Biesemans Paul en Danielle op 13/06/2018


Charly maakt het uitstekend. Heeft een operatie aan zijn oor ondergaan en heeft duidelijk veel minder last nu. Het bang zijn is nog niet verdwenen en mensen vertrouwen lukt ook niet goed. Maar hij voelt zich goed bij ons en zijn maatje Bobby. Groeten uit Stasegem

Lieve kobe

Gepost door Lecluse Cindy op 11/04/2018


Senior Kobe maakt nu 4 weken deel uit van ons gezin, en niemand zou hem nog kunnen missen!! Ongelooflijk hoe hij op zo’n korte periode aan het openbloeien is. Onze golden Ziva is Kobe zijn voorbeeld, hij gaat waar zij gaat, doet wat zij doet. Hij geniet van onze knuffels en aandacht, wij genieten van de dankbare blik in zijn ogen... Ook onze 3 poezen zijn beste vrienden met onze lieverd. Kortom: we zijn SUPERblij dat we Kobe in ons huis en in ons hart genomen hebben!

Elvis, 3 jaar geleden geadopteerd

Gepost door Gepts Babs op 22/02/2018


Al 3 jaar onze lieve vriend in huis !

Gelukkige verjaardag Diesel

Gepost door Verheyen Geoffrey op 05/02/2018


Vandaag is Diesel , die ondertussen een kleine 10 weken bij ons is, één jaar geworden. Diesel is een heel actief en speels hondje waar we al veel plezier aan beleefd hebben. Hij gaat mee gaan lopen met het baasje, mee gaan wandelen met het vrouwtje en thuis is hij een uitbundig speelkameraadje voor de dochters.

Bruce

Gepost door Lafaut Dimitri op 03/02/2018


Beste wandelaars en asielmedewerkers . Graag had ik jullie even op de hoogte gesteld . Hoe het gaat met me . Ik voel me super goed hier! Ik heb alvast veel speelgoed en mijn bazen ravotten heel graag. Mijn dagelijkse wandeling ontbreekt ook niet. Liefst lig ik na een lange dag spelen. Lekker languit te slapen. Zowel op mijn kussen als bench. Die voor mij geen probleem is om eventjes alleen in te blijven. Maar liefst lig ik dicht bij me baasjes in bed . Hier alvast 1 foto wegens ik maar 1 kan uploaden . Vele dikke kusjes bruce xxx

Loucy

Gepost door Dewyn Lieselot op 21/01/2018


hallo ik ben Loucy ik ben bijna een jaartje bij mijn nieuwe baasjes en ik ben heel blij dat ze mijn geadopteerdt hebben ❤️❤️

LOKI

Gepost door Vermeulen Martine op 15/01/2018


Hallo, allemaal een gelukkig nieuwjaar gewenst. Ik woon nu 6 maand in St Denijs en heb het hier reuze naar mijn zijn. groetjes Loki

Mimi

Gepost door Schoeters Nathalie op 05/01/2018


Vandaag is onze Mimi (zusje) 4 weken bij ons. Ze heeft zich helemaal aangepast en al haar plekje gevonden. Enkel aan onze andere poes en hond moet ze nog wennen. Het is een heel lieve poes en we zijn er heel blij mee. Bedankt voor de goede zorgen en het advies!

Zalige kerst vanwege Morris de english bulldog

Gepost door Vanhamme Koen Kien op 25/12/2017


Hallo ik ben nu reeds maandje of 6 bij mijn nieuwe baasjes en wij kunnen het heel goed vinden met elkaar, thx hiervoor ;-)

Koning Tom

Gepost door Vanhoeck Marieke op 08/12/2017


Eenngoeie maand geleden ging Tommetje met onsbmee naar huis. Hij voelde zich meteen thuis en eigende zich de vensterbank aan het raam vooraan metren toe. Tommetje is eigenlijk alles wat we zochten; een gezellige kindvriendelijke kater!

Koning Tom

Gepost door Vanhoeck Marieke op 08/12/2017


Eenngoeie maand geleden ging Tommetje met onsbmee naar huis. Hij voelde zich meteen thuis en eigende zich de vensterbank aan het raam vooraan metren toe. Tommetje is eigenlijk alles wat we zochten; een gezellige kindvriendelijke kater!

Muffin

Gepost door Denauw Bart op 03/12/2017


Muffin is een kleine 2 maand bij ons en heeft zich heel goed aangepast. De eerste dagen was ze nogal schuchter maar dit is al lang vergeten. Ze is superleuk Zeer speels en komt heel dikwijls knuffelen Proper vanaf de eerste dag. Wij zijn heel erg blij met onze Muffin

Diesel

Gepost door Verheyen Geoffrey op 29/11/2017


Thuis aangekomen heeft hij al meteen de kippen ontdekt. De kippen zelf zijn iets minder blij met z'n komst. Welkom in je nieuwe huis Diesel!

Oberon

Gepost door Vandenabeele Fam. op 25/11/2017


4 jaar is hij nu bij ons. Hij eist zijn plaatsje op binnen ons gezin. Op de koude winteravonden hangt hij letterlijk op het voetbankje voor de warme kachel. Het is een genot om hem te zien genieten. Hij stelt het dus nog steeds prila hier!

Charly

Gepost door Scheers Biesemans Paul en Danielle op 21/11/2017


Hallo Charly is nu een goeie maand bij ons in Stasegem. Hij is goeie vriendjes met onze andere hond Bobby. Langzaam leert hij sociaal worden. Is al wat minder bang en ook al veel beter zindelijk. Gaat graag een wandelingetje maken en speelt al af en toe. Groeten van ons

Moby

Gepost door Brigitte Brigitte op 16/11/2017


Iets meer dan een jaar geleden adopteerden wij Moby uit jullie asiel. De kleine pruts is ondertussen een stevige kater die nog evenveel spint en je overal achtervolgt in zijn paradijselijke speeltuin.

Baron

Gepost door Lodewijckx Laura op 13/11/2017


Baron, ondertussen 3 jaar bij ons. Nog steeds onze liefste vriend!

Suzy

Gepost door Gheysen Véronique op 11/11/2017


Hoi, dit is Suzy, nu een goede maand bij ons. Ze groeit als kool en is heel speels. Hoewel het moeite kostte om een foto te nemen die niet wazig is (Suzy beweegt steeds), nu uiteindelijk toch twee gelukte foto's om naar 'dierenpost' te sturen. Suzy is fantastisch en doet het goed met de 2 honden (whippet en galgo). Ze is altijd in onze buurt en komt 's avonds bij ons als we tv kijken. Ze is supermooi en heel zacht. Pracht beestje.

/

Gepost door Baert Eva op 09/10/2017


Hoi, Basje is nu 3 weken bij me en amuseert zich zeer goed! Ik zou hem ook niet meer kunnen missen. Veel dank aan het asiel voor de opvang en de goede zorgen. Groetjes, Eva

redgy :) :) :)

Gepost door de tollenaere jeroen op 09/10/2017


beste, medewerkers van het asiel, dankzij jullie prachtige motivatie en werk, heb ik er een beste vriend bij! nog geen seconde spijt gehad van de liefde die ik elke minuut krijd van redgy boy, alvast een foto van de geliefde hond ook bij jullie

Een dagje uit het leven van ...

Gepost door Samyn Jeroen op 09/10/2017


Hallo! Even een berichtje om te laten weten dat onze lieve kater Spider het goed stelt. Hij woont nu iets meer dan een jaartje bij ons. En zoals je ziet, gedraagt hij zich als een echte kat!

De liefde van haar is immens

Gepost door Crement Pat op 09/10/2017


Maar één dag bij ons, maar zo dankbaar en ze kent haar plekje al goed, kreeg een zetel voor haar alleen, knuffels en volgt ons mama overal...ze kwam zelfs spontaan op haar schoot zitten...we gaan er heel veel plezier aan beleven

Bo-ke na zijn wandeling

Gepost door Leirens jacques op 09/10/2017


beste vrienden, bo-ke ons jack-russel terrierke heeft reeds geruime tijd zijn plaatsje gevonden in ons gezin en kan het best vinden met de kleinkinderen.Hij heeft zojuist zijn avondwandeling gemaakt en is even aan rust toe. hierbij een foto

nieuws aangekochte poes

Gepost door Van Craeyveld Mercedes op 09/10/2017


Vandaag is het 1 maand dat we spinner uit het asiel geadopteerd hebben! Van een luie kat de eerste weken is hij nu goed actief geworden ! Hij heeft het denk ik volledig naar zijn zin nu hij de wijde wereld mag verkennen !! Een heel aanhankelijke lieve kat , wil hem niet meer missen !! groetjes en een pootje van Spinner

Zelfzekere gelukkige kater

Gepost door Lambrecht Kristien op 09/10/2017


In december 2014 kwam Nino in Oostrozebeke wonen. Toen een verkouden katertje van ongeveer een half jaar oud, nu een flinke, speelse kater die bij het zonnen zijn deel van het ligbed opeist!

een mandje die ze samen delen

Gepost door Decroix Hannelore op 09/10/2017


Nu een zes weekjes bij ons.Een hondje die ons telkens verbaast,hoe ze zich aanpast is ongelooflijk. Ze komt heel goed overeen met onze hond Spaik die we al hadden. Spelen, mandje delen en zelfs eten delen geen probleem. Zeker een aanwinst voor de familie.

hondje gezocht

Gepost door C Joachim op 09/10/2017


Tiki, Alles goed met hem, mijnen besten vriend hier thuis. Jaagt zowel op de duiven, merels onder de planten als 's nachtst op egels. Graag had ik langs deze weg nog een hondje gezocht voor mijn oma, Ze is 87 en heeft altijd als gezelschap een hond gehad tot het hare overleed op 17-jarige leeftijd dit voorjaar. Indien u iemand zou weten die een ouder beestje moet afstaan wegens omstandigheden, zal zij er zeker weten veel zorg voor dragen.

Zeer lieve poes

Gepost door Heynssens Joni op 09/10/2017


Sphynxy is 3 weken geleden geadopteerd. Vanaf de eerste dag lag ze al languit in de zetel en verkende alles in ons huis. Elke dag wordt ze aanhankelijker. Het is een zeer lieve poes. Ze heeft haar plekjes in de living al gevonden. Met Tina, onze andere poes, komt ze nog niet zo goed overeen maar dat zal wel goed komen. Wij zijn heel blij dat we zo'n lieve poes gevonden hebben. Bedankt dat jullie zo goed voor haar hebben willen zorgen.

Mevrouw

Gepost door Cloostermans Sandra op 09/10/2017


Wij hebben Mila via het Hol van Pluto geadopteerd en willen jullie laten weten dat ze het enorm goed doet. Ze is nu de kleine zus geworden van Morris.

afscheid van onze trouwe Kenzu (Bruintje bij jullie)

Gepost door Vanneste Nico op 09/10/2017


Vandaag afscheid genomen van onze trouwe Kenzu die we een goeie 11 jaar geadopteerd hebben uit jullie asiel. Hij was aangereden geweest en het vorige baasje had zijn gebroken heup niet laten opereren. op dat ogenblik zaten er ook pups van Staffs... maar Bruintje had onmiddellijk ons hart veroverd. Hij was wel wat bang in het begin door de mishandeling die hij had meegemaakt, maar we kunnen ons geen trouwere hond voorstellen. Ook na de geboorte van onze twee kinderen, bleef hij het ganse gezin trouw. Met veel pijn moesten we deze ochtend onze Kenzu laten inslapen... tot de laatste adem hem vast gehad in onze armen. Zonder jullie hadden we deze voorbije 11 mooie jaren niet gehad samen... Slaapwel maatje x x x

;