info@dierenasiel-leiestreek.be

tel. 056 75 59 19

info@dierenasiel-leiestreek.be

tel. 056 75 59 19

Dierenpost

Kiki 1 jaar na adoptie

Gepost door Nathalie Browaeys op 28/09/2019


Kiki,het hondje van mijn mama. Nu al 1jaar bij ons. Ze is veel minder schuchter dan int begin en zoekt nu zelf contact met ons. Een ganse verandering sedert de eerste weken. Ze is ondertussen 10,5 jaar. Hopelijk mag ze nog vele jaren genieten van haar oude dag.

Gucci

Gepost door Cottyn Chabeli op 21/09/2019


Gucci is hier morgen 2 maanden en voelt zich hier goed op haar gemak zonder andere beestjes rond haar. Ze is heel lief en sociaal naar iedereen die hier langs komt en gedraagt zich graag eens als een echte diva. Als ze er zin in heeft kan je hele gesprekken en lange knuffelmomenten met haar aangaan. Wij zijn tot over onze oren verliefd op onze queen Gucci en hebben geen moment spijt gehad dat we dit eigenwijs beestje meegenomen hebben van bij jullie.

Kazoe

Gepost door Gerryn Bart op 15/09/2019


Kazoe werd een 2 tal weken geleden een nieuw lid in ons gezin. Het is een aktieve maar leergierige puppy. In deze korte tijd heeft hij reeds verschillende zaken bijgeleerd, (zit - lig - wacht - ...) en is bijna zindelijk. Kan ook een overnachting in zijn kennel met ruim hondehok doorstaan zonder de buren op een nocturne-concert te trakteren. Het speelse bijten - typisch aan puppy's - raakt er ook geleidelijk uit. Hij laat zich graag knuffelen, waarbij hij dan knort van tevredenheid. Vanaf oktober kunnen we naar de hondenschool, wat hij hoogstwaarschijnlijk zeer goed zal verwerken. De echtgenote die oorspronkelijk bang was van honden heeft Kazoe ondertussen ook in haar hart gesloten ! De toekomst ziet er veelbelovend uit !

Tara boxer

Gepost door Bruynooghe Tom op 14/09/2019


6jaar geleden adopteerde wij onze madam. Reden van afstand: ze zit achter katten en springt op. Ja duh, het is een hond. Maar kijk nu toch eens. Sedert juni een zwervertje in huis genomen.

Sheba twee weken na adoptie

Gepost door Veys Anne-Mie op 11/09/2019


Sheba (die nu Sandi heet) woont nu 2 weken bij mij en doet het zeer goed. Al vanaf de eerste avond kwam ze op schoot zitten, wilde gestreeld worden en geeft kopjes. Ze speelt met een touwtje en probeert vliegen te vangen, heel leuk om te zien, vooral omdat ze al 10 jaar oud is. Soms reageert ze nog wat onwennig en onrustig bij onbekende situaties, maar dat is te verwachten. Ik ben heel blij dat ik haar geadopteerd heb!

Adoptie kitten

Gepost door Verbrugge Veerle op 23/08/2019


Maxime is hier erg gelukkige,ze is graag bij zijn baasje mauritz. Hij speelt erg veel met haar vriendinnetje snoesi. Een leukere kunnen ze niet hebben ze zijn rot verwent dit moet kunnen. Want we zijn enorme dierenvrienden.

Thommy

Gepost door Simpelaere Katia op 06/08/2019


Hier ben ik weer ,eerste badje deze morgen hij heeft ervan genoten, hij is zo schatig en lief . Hij is echt een geschenk voor ons.

Adoptie Louise

Gepost door Lobke Vanden Hove op 05/08/2019


Ik heb Louise geadopteerd begin juli. Ondertussen geniet ze van alle aandacht die ze krijgt, alsook van de dagelijkse beweging. Louise gaat en doet met alles mee samen met mijn 2 borders. Dit vroeg eventjes wat aanpassing van Louise haar kant maar zoals je kan zien voelt ze zich al volledig op haar gemakjes.

Eerste avond

Gepost door Simpelaere Katia op 02/08/2019


Na een verkenning van het hele huis en tuin, een lekker dure ,Tommy voelt zich al goed thuis. Bedankt

Zenna golden retriever

Gepost door Goesaert Nicky op 20/07/2019


Zenna werd deze week door ons geadopteerd. Ze is heel rustig en lief. Buiten vindt ze het leuk. Ze piept vaak door het raam om te kijken waar we zijn in huis. We konden er al iedere dag mee wandelen. Binnen is ze nog bang, maar we laten ze vaak binnen zodat ze de geluiden gewoon wordt. Onze border collie Qito is heel flink met Zenna. We hebben er een schat van een hond bij ❤️.

Cuppi

Gepost door callant myriam op 15/07/2019


Cuppi is nu al 14 dagen bij ons . Ze heeft zich reeds goed aangepast. Het is een hele flinke en brave hond. Ze komt ook goed overeen met haar speelvriendje Odile. Samen gaan ze overal mee naartoe. Cuppi (links) op de foto, geniet met volle teugen van alle aandacht.

Ooit was ik bang en wild

Gepost door Constant Kimny op 05/07/2019


Het kleine bange poesjes die we in november 2018 adopteerden. Kreeg van ons de naam Tommy, Intussen is hij 1jaar en uitgegroeid tot een prachtige kater. Het is de beste vliegenvanger die er bestaat. 😂 En is ook zeer aanhankelijk geworden. Hij houd er zo van om te komen keppe doen en streeltjes te krijgen. Hij is echt 360° gedraaid van zeer bang en boos katje naar een aanhankelijke contact zoekende grote flinke gast.

2 grote gelukjes

Gepost door Vancauwenberghe Brenda op 23/06/2019


Irma zal op 27 juni een jaar bij ons zijn. Feria, haar zus, kwam er precies een maand later bij! Elke dag opnieuw, sinds de eerste seconde van onze ontmoeting zijn zij onze grote gelukjes! Deze 2 grote wonderen zorgen voor een stralende lach op ons gezicht! Madammekes, jullie zijn fantastisch! We zien jullie doodgraag!❤️🐕🍀

Snow

Gepost door Alexander Kerckhoeve op 04/06/2019


Sinds zaterdag is Snow in ons gezinnetje terechtgekomen en ze stelt het supergoed!

Luna

Gepost door Matthias Baeyens op 24/05/2019


Bij deze eens een dikke poot voor jullie Waren jullie er niet hè dan was ik op die ene dag niet bij mijn baasjes toegekomen en mijn andere zusjes en broertjes zie ik niet veel meer jammer vindt ik dat ! Jullie zijn een top team Dikke poot vanwege Luna

Witje 😻

Gepost door D Emma op 12/04/2019


Hier ons lieve witje, nu al bijna een jaartje bij ons! En nog geen enkel momment spijt gehad! Voelde haar van dag 1 al heel goed thuis bij ons! Een echte knuffelaar en liefst zo dicht mogelijk altijd bij haar baasje 😉! Veel liefs

Onze lieve Belle

Gepost door Tahon-Pouillie Anne en Filip op 01/04/2019


Kennen jullie Belle nog ? Belle was bijna 4 jaar toen we ze adopteerde , nu is ze er bijna 11....haar eerste levensjaren ging ze asiel in, asiel uit, ....Belle is een leuk, braaf, trouw en aanhankelijk hondje, zeer betrouwbaar met kinderen, en ja....ze maakt wel veel putten in de tuin en ze jaagt op ratten, muizen, mollen en konijnen, maar dat is haar ' natuur' ....Belle is nog altijd gezond, beetje problemen met haar hart, maar het is nog te vroeg om met pilletjes te starten, zegt de dierenarts. We houden zoveel van ' onze Belle'.....

Garfield & Arlene

Gepost door Voogt Decroos Amber & Merel op 16/03/2019


Op 24/12 adopteerden we Garfield & Arlene. Garfield voelde zich meteen thuis, bij Arlene duurde het iets langer. Ondertussen zijn het goede vrienden geworden met onze hond Nazul. Naast eten en een wandelingetje maken, is luieren hun favoriete hobby 😻.

Blackie, onze droom

Gepost door Neuser Lynn op 11/02/2019


Onze lieve Blackie werd afgestaan omdat de vorige baasjes 'geen tijd' meer hadden. Wel, wij zijn blij want nu kunnen wij er al onze tijd aan spenderen. Knuffelen kan hij als geen ander, hij is zo lief en speels, ons gezinnetje is compleet :)

PONCHO

Gepost door familie Defour familie Defour op 22/01/2019


Groetjes van Poncho (vroeger Pancho) ! Reeds 9 jaar bij ons, ze wordt 11 dit jaar, blaakt van gezondheid, we hebben nooit problemen of ziektes gehad. Ze is enorm aan ons gehecht, heel waaks en ontzettend lief. Poncho was door vorige eigenaars 2x teruggebracht naar het asiel. De eerste weken bij ons thuis waren niet eenvoudig, Cho was enorm energiek, ze terroriseerde onze (toenmalige) 3 katten en had effectief verlatingsangst. Na 2 jaar zijn het de katten geworden die Cho onder de knoet hielden en van verlatingsangst was er geen sprake meer. Cho begreep dat we steeds weer terug kwamen en voelt zich erg goed in haar rol om een oogje in het zeil te houden. We zijn dol op haar, ze is een prachthond en we hopen dat ze nog vele jaren deel zal uitmaken van ons gezin !

Siamese poes Lena

Gepost door Van zandycke Katrijn op 18/01/2019


Onze Poes die we Lena genoemd hebben stelt het zeer goed. Lena woont nu al 3weken bij ons en begind haar plaatsje te kennen. Zeer lieve en aanhankelijke poes die aan het open bloeien is. We hebben aan haar veel plezier en ik denk zij ook hier in haar nieuwe thuis.

Missy

Gepost door Stans Liliane & André op 23/12/2018


Missy is al een jaartje bij ons. Ze kwam binnen als een schuw en bang hondje maar voelt zich nu al heel goed thuis, samen met haar speelkameraadje Boyke.

Caisy

Gepost door Goossens Brigitte op 17/12/2018


Hallo Mijn naam is Caisy en ben al een jaar bij mijn nieuwe thuis Ik heb ook al 2 vriendjes Beau en Snoopy waar ik heel goed met overeen kom . Ik ben heel gelukkig hier bij mijn mama die heel goed voor mij zorgt en mij heel graag ziet en ik heb me ook goed aangepast en ben ook vriendelijk naar andere mensen toe als we gaan wandelen en ook met kindjes kom ik overeen .

Mio

Gepost door Dumoulein Saskia op 17/12/2018


Dat is een foto van Mio (lipke) zoals beloofd. We hebben hem nu een grote 14 dagen en geen seconde spijt van. Hij is superlief en voelde hem onmiddelijk thuis. Best dat hij een krapbaal heeft om hem uit te leven 😻 Hij komt goed overeen met mijn hondje ook maar Mio zegt,ik ben hier de baas. Groetjes Saskia

Vita

Gepost door Lacroix Jeanine op 09/12/2018


Vita is nu 4 maand mijn nieuwe huisgenoot en ik zou haar voor geen geld ter wereld meer kunnen missen! Ze is niet alleen lief en schattig maar ook heel leergierig. Dagelijks maken we samen een rustige wandeling. Met het jonger volk gaat Vita dan nog een actievere wandeling maken, soms zelfs een toertje joggen. Het bezoek aan de kapper was niet haar favoriet, maar het heeft haar ( prachtige) vacht goed gedaan. Bedankt, lieve trouwe Vita, voor je aangename gezelschap!

LOLLYPOP

Gepost door vanheuverbeke angelique op 02/12/2018


Alles gaat prima, we zijn zo dankbaar en ongelooflijk blij met onze lollypop. Veel liefs aan jullie en een hele dikke knuffel van onze lollypop xxx

Queen Nala

Gepost door Vandewalle Yentl op 18/11/2018


Ruim 2 jaar geleden werd deze schattige pluizenbol deel van de familie. De eerste maand was ze vreselijk schuw, het was alsof ze er niet was. Dan durfde ze eindelijk met babystapjes toenadering zoeken. Nu laat ze me geen seconde alleen. Vooral om te slapen, ben ik meer dan geschikt! Volgens mij best gelukkig en binnenkort komt er gezelschap voor haar toe. Spannend!

max

Gepost door van nimmen esmeralda op 05/11/2018


max vandaag 15 jaar jong max is hier sinds 11/01/17, hij is hier super goed aanvaard door de poezen,ben blij dat ik hem nog een thuis heb kunnen geven! ik hoop dat ik hem nog even bij mij kan hebben

Max

Gepost door Lecluyse Bo op 09/10/2018


Max is nu bijna 3 maand bij ons. De kleine puppy is een grote kapoen geworden. We hebben er een echte knuffelbeer bij die houdt van een grote wandeling en spelen. Wij zijn erg blij dat we hem een echte thuis hebben kunnen geven en kunnen hem niet meer missen.

César (Nico)

Gepost door Tanghe Anne-Charlotte op 20/09/2018


César (vroeger Nico) woont sinds eind juni bij mij. Hij is een super lieve, aanhankelijke, grappige, speelse hond. In het begin was hij heel bang van alles, zelfs van mijn andere hond Suzy. Maar na 4 dagen kwamen ze al heel goed overeen. Hij was nog niet proper, maar heeft gelukkig slechts 1 keer in huis geplast en daarna heeft hij Suzy gevolgd. Hij speelt super graag met een balletje en komt het ook terugbrengen zodat ik er nog eens mee kan gooien. Doordat hij zo mager was durft hij wel eens te vlug eten. Gelukkig is hij al wat verdikt. Hij is ook al mee op vakantie gegaan en mocht zelfs los lopen omdat hij toch zo dicht mogelijk bij mij wil blijven. Dankjewel!

Antje is vandaag naar de hondenhemel.

Gepost door Verholle fabienne op 10/09/2018


Ons lieve Antje die we negen jaar geleden geadopteerd hebben is vandaag ingeslapen vanwege een kwaadaardige milttumor en uitzaaiingen. Ze is ongeveer 16 jaar geworden, de juiste leeftijd hebben we nooit geweten maar we missen haar nu al heel hard want ze was een volwaardig gezinslid die er nu niet meer is. Rust zacht lieve meid en bedankt voor de mooie jaren .

BAZIEL (vroeger Cowboy)

Gepost door Warlop Marlies op 08/09/2018


Baziel is nu 1,5 jaar bij ons. Samen met ons konijn Snoopy ligt hij graag in het gras. Hij heeft hier een heel mooi leventje en we zouden hem niet meer kunnen missen.

Lemon

Gepost door Gore Melissa op 03/09/2018


4 weken geleden heb ik lemon geadopteerd. Ze stelt het prima. Heel de dag knuffelen en spinner. My princess was het langst in het asiel.

Julleke al 3 jaartjes bij ons

Gepost door Bondarenko Katrien op 02/09/2018


Onze kat Julleke woont al 3 jaar bij ons. Hij past perfect bij onze familie en brengt alleen maar vreugde en liefde. Echt een geweldige kat met een perfecte karakter.

Flappie vanaf vandaag bij ons

Gepost door Claerhout Melissa op 01/09/2018


Voila Flappie voelt hem al heel thuis. Alles gaan halen .. Nu kan hij genieten

kita

Gepost door vergeylen eva op 10/08/2018


Net geen drie jaar geleden hebben we kita ( de golden retriever) geadopteerd. Ze was toen ze bij jullie kwam in slechte staat ( baarmoederontsteking, dermatitis, otitis,etc.) ze was toen 12 jaar oud....Nu , bijna 3 jaar later op 5 augustus is ze naar de regenboogbrug vertrokken. Ze heeft bijna 3 jaar als een koningin behandeld geweest, ze was de mooiste, de liefste, haar vergeten doen we nooit. Ze blijft voor altijd mooi thuis bij ons, bij haar andere broers...We willen jullie danken dat ze de kans gekregen heeft van jullie om nog geadopteerd te worden, want zonder jullie hadden we haar nooit ontdekt. Het doet ons pijn, heel veel pijn, ons mooie kita....

Babette

Gepost door Dont Inge op 01/08/2018


Hallo, ik ben geadopteerd sinds augustus 2016. Ik vond er mijn gouden mandje en vermaak me uitstekend. Ik wou jullie even laten weten dat ik dolgelukkig ben en eeuwig dankbaar.! Groeten Babette

Stientje, golden retriever

Gepost door Denys Christine en Jan op 05/07/2018


Hierbij laten we weten dat alles heel goed gaat met Stientje ! Het is precies of ze altijd bij ons gewoond heeft. Onze labrador Jany - ook een adoptiehond uit jullie asiel - is haar beste vriendin. Ze zijn constant samen. Stientje heeft iedere morgen en avond grote honger; ze is zelfs al iets bijgekomen. Ze is onze droomhond ! Aan haar vroegere verzorgers : jullie zijn steeds welkom bij ons. Dank jullie wel voor alle goede zorgen die ze bij jullie kreeg. We zijn heel dankbaar dat we haar mochten adopteren.

Sandy

Gepost door Kiekens Greta op 30/06/2018


Sandy ( vroeger Racky ) nu reeds meer dan 2 1/2 jaar bij ons. Opengebloeid van een schuchtere hond naar een lieve zotte hondenmeid. Nog steeds beslist zijzelf wie er haar mag aanraken, eens ze je vertrouwt knuffelt ze als geen een :-)

Charly, geadopteerd 14okt 2017

Gepost door Scheers Biesemans Paul en Danielle op 13/06/2018


Charly maakt het uitstekend. Heeft een operatie aan zijn oor ondergaan en heeft duidelijk veel minder last nu. Het bang zijn is nog niet verdwenen en mensen vertrouwen lukt ook niet goed. Maar hij voelt zich goed bij ons en zijn maatje Bobby. Groeten uit Stasegem

Lieve kobe

Gepost door Lecluse Cindy op 11/04/2018


Senior Kobe maakt nu 4 weken deel uit van ons gezin, en niemand zou hem nog kunnen missen!! Ongelooflijk hoe hij op zo’n korte periode aan het openbloeien is. Onze golden Ziva is Kobe zijn voorbeeld, hij gaat waar zij gaat, doet wat zij doet. Hij geniet van onze knuffels en aandacht, wij genieten van de dankbare blik in zijn ogen... Ook onze 3 poezen zijn beste vrienden met onze lieverd. Kortom: we zijn SUPERblij dat we Kobe in ons huis en in ons hart genomen hebben!

Elvis, 3 jaar geleden geadopteerd

Gepost door Gepts Babs op 22/02/2018


Al 3 jaar onze lieve vriend in huis !

Gelukkige verjaardag Diesel

Gepost door Verheyen Geoffrey op 05/02/2018


Vandaag is Diesel , die ondertussen een kleine 10 weken bij ons is, één jaar geworden. Diesel is een heel actief en speels hondje waar we al veel plezier aan beleefd hebben. Hij gaat mee gaan lopen met het baasje, mee gaan wandelen met het vrouwtje en thuis is hij een uitbundig speelkameraadje voor de dochters.

Bruce

Gepost door Lafaut Dimitri op 03/02/2018


Beste wandelaars en asielmedewerkers . Graag had ik jullie even op de hoogte gesteld . Hoe het gaat met me . Ik voel me super goed hier! Ik heb alvast veel speelgoed en mijn bazen ravotten heel graag. Mijn dagelijkse wandeling ontbreekt ook niet. Liefst lig ik na een lange dag spelen. Lekker languit te slapen. Zowel op mijn kussen als bench. Die voor mij geen probleem is om eventjes alleen in te blijven. Maar liefst lig ik dicht bij me baasjes in bed . Hier alvast 1 foto wegens ik maar 1 kan uploaden . Vele dikke kusjes bruce xxx

Loucy

Gepost door Dewyn Lieselot op 21/01/2018


hallo ik ben Loucy ik ben bijna een jaartje bij mijn nieuwe baasjes en ik ben heel blij dat ze mijn geadopteerdt hebben ❤️❤️

LOKI

Gepost door Vermeulen Martine op 15/01/2018


Hallo, allemaal een gelukkig nieuwjaar gewenst. Ik woon nu 6 maand in St Denijs en heb het hier reuze naar mijn zijn. groetjes Loki

Mimi

Gepost door Schoeters Nathalie op 05/01/2018


Vandaag is onze Mimi (zusje) 4 weken bij ons. Ze heeft zich helemaal aangepast en al haar plekje gevonden. Enkel aan onze andere poes en hond moet ze nog wennen. Het is een heel lieve poes en we zijn er heel blij mee. Bedankt voor de goede zorgen en het advies!

Zalige kerst vanwege Morris de english bulldog

Gepost door Vanhamme Koen Kien op 25/12/2017


Hallo ik ben nu reeds maandje of 6 bij mijn nieuwe baasjes en wij kunnen het heel goed vinden met elkaar, thx hiervoor ;-)

Koning Tom

Gepost door Vanhoeck Marieke op 08/12/2017


Eenngoeie maand geleden ging Tommetje met onsbmee naar huis. Hij voelde zich meteen thuis en eigende zich de vensterbank aan het raam vooraan metren toe. Tommetje is eigenlijk alles wat we zochten; een gezellige kindvriendelijke kater!

Koning Tom

Gepost door Vanhoeck Marieke op 08/12/2017


Eenngoeie maand geleden ging Tommetje met onsbmee naar huis. Hij voelde zich meteen thuis en eigende zich de vensterbank aan het raam vooraan metren toe. Tommetje is eigenlijk alles wat we zochten; een gezellige kindvriendelijke kater!

Muffin

Gepost door Denauw Bart op 03/12/2017


Muffin is een kleine 2 maand bij ons en heeft zich heel goed aangepast. De eerste dagen was ze nogal schuchter maar dit is al lang vergeten. Ze is superleuk Zeer speels en komt heel dikwijls knuffelen Proper vanaf de eerste dag. Wij zijn heel erg blij met onze Muffin

Diesel

Gepost door Verheyen Geoffrey op 29/11/2017


Thuis aangekomen heeft hij al meteen de kippen ontdekt. De kippen zelf zijn iets minder blij met z'n komst. Welkom in je nieuwe huis Diesel!

Oberon

Gepost door Vandenabeele Fam. op 25/11/2017


4 jaar is hij nu bij ons. Hij eist zijn plaatsje op binnen ons gezin. Op de koude winteravonden hangt hij letterlijk op het voetbankje voor de warme kachel. Het is een genot om hem te zien genieten. Hij stelt het dus nog steeds prila hier!

Charly

Gepost door Scheers Biesemans Paul en Danielle op 21/11/2017


Hallo Charly is nu een goeie maand bij ons in Stasegem. Hij is goeie vriendjes met onze andere hond Bobby. Langzaam leert hij sociaal worden. Is al wat minder bang en ook al veel beter zindelijk. Gaat graag een wandelingetje maken en speelt al af en toe. Groeten van ons

Moby

Gepost door Brigitte Brigitte op 16/11/2017


Iets meer dan een jaar geleden adopteerden wij Moby uit jullie asiel. De kleine pruts is ondertussen een stevige kater die nog evenveel spint en je overal achtervolgt in zijn paradijselijke speeltuin.

Baron

Gepost door Lodewijckx Laura op 13/11/2017


Baron, ondertussen 3 jaar bij ons. Nog steeds onze liefste vriend!

Suzy

Gepost door Gheysen Véronique op 11/11/2017


Hoi, dit is Suzy, nu een goede maand bij ons. Ze groeit als kool en is heel speels. Hoewel het moeite kostte om een foto te nemen die niet wazig is (Suzy beweegt steeds), nu uiteindelijk toch twee gelukte foto's om naar 'dierenpost' te sturen. Suzy is fantastisch en doet het goed met de 2 honden (whippet en galgo). Ze is altijd in onze buurt en komt 's avonds bij ons als we tv kijken. Ze is supermooi en heel zacht. Pracht beestje.

/

Gepost door Baert Eva op 09/10/2017


Hoi, Basje is nu 3 weken bij me en amuseert zich zeer goed! Ik zou hem ook niet meer kunnen missen. Veel dank aan het asiel voor de opvang en de goede zorgen. Groetjes, Eva

redgy :) :) :)

Gepost door de tollenaere jeroen op 09/10/2017


beste, medewerkers van het asiel, dankzij jullie prachtige motivatie en werk, heb ik er een beste vriend bij! nog geen seconde spijt gehad van de liefde die ik elke minuut krijd van redgy boy, alvast een foto van de geliefde hond ook bij jullie

Een dagje uit het leven van ...

Gepost door Samyn Jeroen op 09/10/2017


Hallo! Even een berichtje om te laten weten dat onze lieve kater Spider het goed stelt. Hij woont nu iets meer dan een jaartje bij ons. En zoals je ziet, gedraagt hij zich als een echte kat!

De liefde van haar is immens

Gepost door Crement Pat op 09/10/2017


Maar één dag bij ons, maar zo dankbaar en ze kent haar plekje al goed, kreeg een zetel voor haar alleen, knuffels en volgt ons mama overal...ze kwam zelfs spontaan op haar schoot zitten...we gaan er heel veel plezier aan beleven

Bo-ke na zijn wandeling

Gepost door Leirens jacques op 09/10/2017


beste vrienden, bo-ke ons jack-russel terrierke heeft reeds geruime tijd zijn plaatsje gevonden in ons gezin en kan het best vinden met de kleinkinderen.Hij heeft zojuist zijn avondwandeling gemaakt en is even aan rust toe. hierbij een foto

nieuws aangekochte poes

Gepost door Van Craeyveld Mercedes op 09/10/2017


Vandaag is het 1 maand dat we spinner uit het asiel geadopteerd hebben! Van een luie kat de eerste weken is hij nu goed actief geworden ! Hij heeft het denk ik volledig naar zijn zin nu hij de wijde wereld mag verkennen !! Een heel aanhankelijke lieve kat , wil hem niet meer missen !! groetjes en een pootje van Spinner

Zelfzekere gelukkige kater

Gepost door Lambrecht Kristien op 09/10/2017


In december 2014 kwam Nino in Oostrozebeke wonen. Toen een verkouden katertje van ongeveer een half jaar oud, nu een flinke, speelse kater die bij het zonnen zijn deel van het ligbed opeist!

een mandje die ze samen delen

Gepost door Decroix Hannelore op 09/10/2017


Nu een zes weekjes bij ons.Een hondje die ons telkens verbaast,hoe ze zich aanpast is ongelooflijk. Ze komt heel goed overeen met onze hond Spaik die we al hadden. Spelen, mandje delen en zelfs eten delen geen probleem. Zeker een aanwinst voor de familie.

Zeer lieve poes

Gepost door Heynssens Joni op 09/10/2017


Sphynxy is 3 weken geleden geadopteerd. Vanaf de eerste dag lag ze al languit in de zetel en verkende alles in ons huis. Elke dag wordt ze aanhankelijker. Het is een zeer lieve poes. Ze heeft haar plekjes in de living al gevonden. Met Tina, onze andere poes, komt ze nog niet zo goed overeen maar dat zal wel goed komen. Wij zijn heel blij dat we zo'n lieve poes gevonden hebben. Bedankt dat jullie zo goed voor haar hebben willen zorgen.

Mevrouw

Gepost door Cloostermans Sandra op 09/10/2017


Wij hebben Mila via het Hol van Pluto geadopteerd en willen jullie laten weten dat ze het enorm goed doet. Ze is nu de kleine zus geworden van Morris.

;