Welkom

Nieuwsflash

De vakantie staat voor de deur, maar uiteraard blijft het asiel de hele zomer open. Kom gerust onze dieren een bezoekje brengen : ieder middag tussen 14.00 en 18.00, uitgezonderd op donderdag en zon - en feestdagen.

Ondanks alle goede intenties en preventiecampagnes van het afgelopen jaar, is het op 2 juli terug”full-house” in het dierenasiel. Vooral de aanvoer van katten is enorm, maar ook bij de honden en andere dieren is een stijging merkbaar. Hierdoor zijn we vooral op zoek naar goede adoptiegezinnen voor grote honden en een 70- tal katten. Alle dieren zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd/gecastreerd. Onze vrijwilligers hebben hun handen vol maar blijven de opgevangen dieren perfect verzorgen. Nieuwe vrijwilligers (vanaf 16 jaar) zijn uiteraard meer dan welkom.

Zoals velen onder u al weten, moeten er ook dringende renovatiewerken uitgevoerd worden aan het dak van het asiel. Wij zijn gestart met de eerste geldinzamelingen en hopen na het verlof al een eerste fase te kunnen uitvoeren !

Vanaf 1 juli kan u nu trouwens ook online uw steentje bijdragen, zowel aan de werken van het dak, als aan de opvang van onze dieren. Op de website werd een nieuwe module geplaatst : donaties (http://www.dierenasiel-leiestreek.be/nl-BE/content/donaties/45/). Neem gerust een kijkje: alle hulp, hoe miniem ook, kunnen wij meer dan goed gebruiken. Vanaf 40 Euro ontvangt u voor uw gift een fiscaal attest.

Afsluiten doen we door alle mensen die ons dagelijks steunen en helpen om dit prachtige werk te kunnen verrichten, nogmaals uitdrukkelijk te bedanken. Geniet van jullie welverdiende verlof en zorg goed voor uw huisdier !

De voorzitter.

 


 

 

  


Naar een nieuwe baas in 2016

Aantal geplaatste katten

205


Aantal geplaatste honden

199

Contact

Avelgemstraat 186 c, Zwevegem

Open van 14.00-18.00 gesloten op donderdag, zon-en feestdagen.

Tel: 056/75.59.19
Fax: 056/68.75.00
Email: info@dierenasiel-leiestreek.be

Facebookgroep: Dierenopvangcentrum de leiestreek

Bank Fortis BE 53 00107924 6753

Erkend door FOD Dierenwelzijn:hk 30300518