Welkom

Nieuwsflash

Beste leden en sympathisanten,

We werden dit  jaar verwend met een extra zomermaand, jammer genoeg ook het asiel. Tijdens het verlof  werden we gespaard van extreem hoge temperaturen met als gevolg; geen oververhitte honden en uitgedroogde schapen zoals vorig jaar. Toch bracht september ons onverwachts nog veel dierenleed: verwaarloosde hond in de Schelde, uitgemergelde en inbeslaggenomen honden, katten, tamme ratten, hamsters, hangbuikvarken en  kittens ergens in of over gedropt en ook de 20 doodzieke konijnen staan nog op ons netvlies gebrand.

Desondanks deze aanhoudende drukte ben ik fier om te melden dat alles super vlot is verlopen. Onze vrijwilligers hebben zich dag en nacht ingezet  om de dieren zo snel mogelijk op te halen en een perfecte opvang en verzorging te geven. Ondertussen werd er nog gretig doorgewerkt met het schilderen en vloeren van de hokken en naast alle volwassen katten werden ook alle kittens  gesteriliseerd/gecastreerd vooraleer ze naar een nieuwe thuis vertrokken.

Al deze drukte maakte het ons echter onmogelijk om onze opendeurdag voor te bereiden. Daarom zijn we, jammer genoeg, genoodzaakt om het een jaartje uit te stellen.

Wij kunnen u wel melden dat onze Kerstactie doorgaat en dit op 13 en 14 december.(verdere info volgt)

Ook onze aanvraag voor MUSIC FOR LIFE, de inzamelactie voor goede doelen van Studio Brussel is  goedgekeurd. Van nu tot het einde van het jaar kan u een actie organiseren ten voordele van onze dieren ! Aanmelden kan via musicforlife.stubru.be

Vanaf 20 oktober is de nieuwe kalender te koop. Dit jaar met mooie foto’s van diverse Bv’s die gewillig poseerden samen met onze asieldieren!

 

 

De Voorzitter

 

 

Naar een nieuwe baas in 2014

Aantal geplaatste katten

288


Aantal geplaatste honden

255

Contact

Avelgemstraat 186 c, Zwevegem

Open van 14.00-18.00 gesloten op donderdag, zon-en feestdagen.

Tel: 056/75.59.19
Fax: 056/68.75.00
Email: info@dierenasiel-leiestreek.be

Facebookgroep: Dierenopvangcentrum de leiestreek

Bank Fortis BE 53 00107924 6753

Erkend door FOD Dierenwelzijn:hk 30300518